1

Liuskekivialueet rajattuna Ekograniitti tuoteperheen mustalla graniittilankulla

2

Pihan kulkuväylissä ja patioilla on käytetty käsinasennettavaa tummaa pihakiveä vahvuus 30-50 mm.

Ikikiven laadukkaat liuskekivet sopivat niin pieniin pihoihin kuin suuriinkin kohteisiin. Oman Nilsiän kvartsiitin lisäksi myymme tummaa kotimaista liuskekiveä, jota asiakkaan hirsitalokohteen pihoihin on asennettu. Tumma liuske on väriltään eläväinen, sisältää mustan päävärin lisäksi kuparin ja sinisen eri sävyjä.

Liusketta hyödynnettiin pihan patioilla ja kulkuväylillä. Osa kiveysalueista on loivassa rinteessä, mutta oikein asennettuna kokonaisuus on kestävä ja siisti. Sauma-aineena toimii kivituhka, jota toimitamme asiakkaille suursäkeissä.

Modernin hirsitalon rinnalle sopii erinomaisesti luonnonkivi, joka edistää kestävää rakentamista ja on pitkä aikainen sijoitus pihaa ajatellen. Tummassa liuskekivessä esiintyvä värien kirjo luo hienovaraisen elävyyden mustan hirsipinnan yhteyteen.

KIVET TÄRKEÄSSÄ ROOLISSA PIHALLA

Koska perheeseen kuuluu pieniä lapsia, oli lopputuloksen oltava lapsiystävällinen. Liuskekiven ollessa tasainen ja lähes huoltovapaa, ei satu pihaleikeissä haavereita ja aikaa jää enemmän perheelle, kun joka vuotinen puunkäsittely jää pois kulkuväylien osalta.

Ikikiven toimittamien kivien lisäksi pihalla on hyödynnetty tontilta löytyneitä lohkareita ja muutamia betonikiviä.

Kyseisessä pihassa erityistä huomiota on kiinnitetty kiven laatuun; asennukset on tehty huolellisesti ja ammattitaidolla. Kiven käyttö pihalla nostaa myös kiinteistön arvoa.