Miljoonien vuosien karkaisema liuskekivi

Kautta aikojen kivi on ollut elintärkeä raaka-aine, yksi sen ominaisuus on lähes ikuinen kestävyys ja kulumaton kauneus.

Ikikivi louhii liuskekiveä Nilsiässä

Vuonna 1932 aloitettiin Nilsiässä kvartsiittikiven louhinta, tänä päivänä tuote tunnetaan nimellä IKIKIVI. Tänään Nilsiän kvartsiittikiveä louhii Ikikivi Oy omasta kalliosta säilyttäen kiven luonnollisen ilmeen.

Kivemme on väriltään vaaleanvihreää vaaleanharmaata ja lisäksi siinä esiintyy rusehtavia ja punertavia värisävyjä ns. ruskan värit. IKIKIVEN rikkaus onkin kiven harmoniset värit.

Yrityksen kokenut henkilökunta työstää kivet isoista lohkareista aina ohuisiin liuskeisiin, louhii, lohkoo ja lajittelee. Kivet työstetään käsin ja koneellisesti erilaisiksi tuotteiksi. Edistyneen tekniikkamme ansiosta hyödynnämme kaiken kalliosta louhimamme aineksen. Tämä tekee toiminnastamme selkeästi perinteistä louhosta ympäristöystävällisempää.

Kolme päätuotantolinjaamme ovat; liuskeet, lohkotut tuotteet sekä piha- ja ympäristötuotteet. Niistä syntyvät mm. Ikikiven pihakivet, muurikivet, reunakivet, sisustuskivet sekä verhoilukivet.

Nopea toimitus ympäri vuoden

Pääosin hinnastossamme olevat tuotteet valmistetaan varastoon. Tämä mahdollistaa nopeat ja täsmälliset toimitukset läpi vuoden suoraan asiakkaalle. Toimitamme tuotteitamme suoraan louhokselta kaikkialle Suomeen ja myös muualle Eurooppaan kuljetusyhtiöiden rahtiverkoston kautta. Tarjouksen rahdeista saat kätevästi tarjouspyyntösi yhteydessä.

Jokainen kivi on erilainen: näin valmistuu yksilöllinen ulkoasu ja luonnonkiven henki. Kvartsiittikivi on mitä monipuolisin liuske niin vanhojen kuin uusien rakennusten ulko-, sisä- ja viherrakentamiseen. Ikikiven käyttömahdollisuudet ovat rajattomat, käytä siis mielikuvitusta.

Teemme myös toivomuksenne mukaisia ratkaisuja kivestä.

Neuvomme ja opastamme kiveen liittyvissä kysymyksissä. Louhoksemme ammattitaitoinen henkilökunta tekee myös asennustöitä. Voit kysyä myös yhteistyökumppaneistamme joita suosittelemme kivien asennukseen.

Näyttelyalue louhuksella

Louhokselle on näyttelyalue ja siellä on nähtävillä runsaasti uusia ideoita kivirakentamiseen, mm. erilaisia tulisijoja, kivisokkeleita, pöytiä sekä erilaisia toteutuksia piharakentamiseen. Tervetuloa tutustumaan !

Louhoksemme tuotevalikoimiin kuuluu omien Ikikivi-tuotteidemme lisäksi muita kivituotteita mm. muita liuskekiviä, koristekiviä pihamaalle ja seulanpääkiviä.

Louhos avoinna toukokuusta lokakuuhun arkisin klo 9-15. Muuna aikana palvelemme sopimuksen mukaan, sovi tapaamisaika erikseen.

Yhteystiedot

YHTEYS
Postiosoite: Pajuniementie 157 C 73300 NILSIÄ

LOUHOS
Käyntiosoite:
Varpaisjärventie 781
73300 NILSIÄ

Puhelin: 017-4631801

Katja Huhta : 050-5259366, katja.huhta@ikikivi.fi
Tom Huhta: 050-4040404, tom.huhta@ikikivi.fi
Lauri Kostilainen: 050-3525253, ikikivi@ikikivi.fi