Sisääntulo liuskekivellä

Sosiaalinen vastuu

Ikikivi on tiivis osa Nilsiää

Ikikivi on toiminut pitkään Nilsiässä, ja haluaa pitää osaltaan huolta lähialueen elinvoimaisuudesta. Pidämme huolta sosiaalisesta vastuustamme pienellä paikkakunnalla toimivana työllistäjänä ja palveluiden kuluttajana. Tästä olemme ylpeitä ja tätä haluamme olla tukemassa niin yrityksenä kuin omistajina.

Pidämme työllämme huolta paikallisesta hyvinvoinnista 

Olemme vahvasti sitoutuneet Suomalaisen työn liiton vastuullisuusnäkökulmiin:

  1. Luomme työpaikkoja Suomeen ja vahvistamme näin sekä taloudellista että yhteiskunnallista hyvinvointia
  2. Huomioimme tuotannon ja toiminnan vastuullisuuden, myös hankinnoissamme ja alihankintaketjussamme
  3. Tuemme työntekijöidemme osaamista, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta. 

Työllistämisen ja alueen palveluiden tukemisen kautta verotulot ja yritysten mukanaan tuoma hyvinvointi myös kertautuu alueellisesti, kun ympärillämme toimivat yritykset toimivat samoin.  

Oppilaitosyhteistyötä ja integrointia suomalaiseen yhteiskuntaan  

Ikikivelle sitoutuminen näihin periaatteisiin tarkoittaa pysyvien ja pitkäaikaisten työpaikkojen luomista alueelle, jatkuvaa yhteistyötä alan oppilaitosten kanssa sekä harjoittelu- ja työssäoppimispaikkojen tarjoamista. Olemme myös ylpeitä siitä, että saamme rikastaa yrityksemme kulttuuria työllistämällä maahanmuuttajia ja auttamalla heitä näin kotiutumaan Suomeen ja integroitumaan suomalaiseen yhteiskuntaan. 

Paikallisten palveluiden käyttö turvaa myös omaa toimintaamme

Ikikivi pitää myös hankinnoissaan huolta siitä, että lähialueen yritysten toimintaympäristö pysyy vireänä ja elinvoimaisena. Tämän vuoksi kohdistamme ison osan yrityksemme hankinnoista lähialueelle.  

Kun pidämme osaltamme huolta meitä ja muita yrityksiä palvelevasta infrasta, jota toimintamme pyörittämiseen tarvitaan, myös oma tuotantomme on tukevammalla pohjalla. Kun tutut yhteistyökumppanit ovat lähellä, yhteistyö on helppoa. 

Ikikivi on palveleva kivikauppa

Ikikivi on palveleva perheyritys. Meille se tarkoittaa sitä, että asiakkaan asioita hoidetaan jämptisti, reilusti ja luotettavasti. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat tilatut tuotteet aina aikataulussaan. Lisäksi laadukas palvelu tarkoittaa meille sitä, että autamme asiakkaita kaikissa luonnonkivirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Toimitamme kiveä Nilsiästä koko Suomeen – ja vähän kauemmaskin.