Inspiraatiota ideakuvastosta

Oletko suunnitellut päivittäväsi kodin pintamateriaaleja tai haaveillut uudistavasi talon pihamaan? Inspiroidu ja ihastu kotimaisen luonnonkiven monipuolisista käyttömahdollisuuksista niin sisä- kuin ulkorakentamisessa. Ideakuvastoomme olemme koonneet parhaat ideat näyttävistä ja ennen kaikkea toimivista kiviratkaisuista.

Huom! Päivitämme ideakuvastoamme. Nykyinen versio sisältää muutamassa kohdassa vanhentunutta tietoa, ilmoitamme uuden julkaisusta lähiaikoina ja toimitamme sen kaikille kevään aikana kuvaston ladanneille.

Ideakuvastoistamme löydät:

  • Näyttäviä ideoita kiven hyödytämisestä eri käyttökohteissa
  • Fakta- ja hintatietoa kivestä ja kivirakentamisesta
  • kivimallimme ja niiden käyttökohteet.

Lataa ideakuvastomme ja rakenna jotain kestävää sekä kaunista kotimaisesta kivestä!

Liity uutiskirjelistallemme täyttämällä alla olevat kentät ja saat maksuttoman ideakuvaston ja Ekograniittiesitteen sähköpostiisi. Kuvastojen lataaminen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ikikivi on palveleva kivikauppa

Ikikivi on palveleva perheyritys. Meille se tarkoittaa sitä, että asiakkaan asioita hoidetaan jämptisti, reilusti ja luotettavasti. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat tilatut tuotteet aina aikataulussaan. Lisäksi laadukas palvelu tarkoittaa meille sitä, että autamme asiakkaita kaikissa luonnonkivirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Toimitamme kiveä Nilsiästä koko Suomeen – ja vähän kauemmaskin.