Ideoita vaikuttavaan kivirakentamiseen

Oletko suunnitellut päivittäväsi kodin pintamateriaaleja tai haaveillut uudistavasi talon pihamaan? Inspiroidu ja ihastu kotimaisen luonnonkiven monipuolisista käyttömahdollisuuksista niin sisä- kuin ulkorakentamisessa. Ideakuvastoomme olemme koonneet parhaimmat ideat näyttävistä ja ennen kaikkea toimivista kiviratkaisuista. Lataa ideakuvastomme ja rakenna jotain kestävää sekä kaunista kotimaisesta kivestä.

Ideakuvastosta löydät kootusti kivimallimme ja niiden käyttökohteet. Fakta- ja hintatietojen lisäksi saat kuvastosta myös monta näyttävää uutta ideaa kivirakentamiseen. Ammenna vinkit kuvastosta ja hyödynnä niitä niin julkisivu-, sisustus- kuin piharakentamisen yhteydessä.

Olemme koonneet kuvastoon pinon tyylikkäitä ideoita rakennusprojekteihin, joissa pääosaa näyttelee kivi. Täytä oheinen lomake ja lataa kivirakentamisen ilmainen ideakuvasto.

Liity uutiskirjelistallemme ja saat kivirakentamisen ideakuvaston

Liity uutiskirjelistallemme täyttämällä alla olevat kentät ja saat maksuttoman ideakuvaston suoraan sähköpostiisi. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.