Ideoita Ekograniitista

Ikikivi alkoi muutamia vuosia sitten jalostamaan graniittia. Suomen mittakaavassa kyse on ainutlaatuisesta kokonaisuudesta: oman louhimon kvartsiitin sivukiven täydellisen hyödyntämisen lisäksi Ikikivi hyödyntää nyt kotimaisen graniittin louhinnan ja hautakiveistämöiden sivukiveä. Tämän mahdollistaa olemassa oleva kivenlohkontaan räätälöity kivikonekanta.

Suomalaisen kiviaineksen ehdottomiin etuihin – myös sivukiven osalta – lukeutuu merkittävästi pienemmän hiilijalanjäljen lisäksi kestävyys. Suomalaisten vaihtelevien sääolosuhteiden kiviaines on muovautunut erittäin lujaksi. Kotimaisuus ja ekologisuus ovat arvovalintoja, joita tänä päivänä ei ole enää vara ohittaa. Kun tämän lisäksi tuotteet ovat vielä äärimmäisen kestäviä, kauniita ja hinnaltaan kohtuullisia, ei ole enää yhtään syytä, miksi sen paremmin kuluttajien kuin urakoitsijoidenkin kannattaisi – tai tarvitsisi – tarttua tuontikivitarjouksiin.

Olemme koonneet kuvastoon pinon tyylikkäitä ideoita rakennusprojekteihin, joissa pääosaa näyttelee Ekograniitti. Täytä oheinen lomake ja lataa ilmainen ideakuvasto.

Liity uutiskirjelistallemme ja saat Ekograniitti-ideakuvaston

Liity uutiskirjelistallemme täyttämällä alla olevat kentät ja saat maksuttoman kuvaston suoraan sähköpostiisi. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.