Koristerouhe pestynä

Katteena koristerouhe

Perustiedot

Pyöreäkulmainen, pesty koristerouhe. Pesty koristerouhe on murskattua, seulottua ja pestyä pientä kiveä.

Perusväriltään vaalea, rouheessa esiintyy vaalean vihertävää ja harmaata sekä punertavia ja rusehtavia sävyjä. Kastuessaan värit ovat tummempia, sopii hyvin käytettäväksi myös suihkulähteissä ja muissa vesiaiheissa.

Ikikiven vaalea koristerouhe valmistetaan tuotannon loppuvaiheessa hyödyntäen lohkomisen yhteydessä jäävää kiveä. Isommat kappaleet murskataan, seulotaan eri raekokoihin ja säkitetään suursäkkeihin, saatavilla pesemättömänä ja pestynä.

Koristerouheen valmistuksessa käytettävä kiviaines viimeistelee kalliosta irrotetun materiaalin 100 % hyötyasteen, lue lisää koristerouheen valmistuksesta.

Käyttökohteet

Sopii koristeeksi ja katteeksi sokkelin reunustoille, istutusalueisiin tai altaisiin, piha-alueiden pinnoitteeksi, suihkulähteisiin, vesiaiheisiin,  polkuihin ja käytäviin.

Tuotetiedot

  • Saatavilla kahta eri raekokoa 8–16 mm ja 16–32 mm.
  • Pesty versio, jossa rouhe on pestyä ja kivien kulmat pyöristyneet.
  • Riittävyys: 1000 kg säkillä (750 l) kattaa noin 7,5 m2 alueen 10 cm vahvuisella kerroksella.
  • Pakataan 500 kg ja 1000 kg suursäkkeihin.
  • Säkit toimitetaan lavan päälle pakattuna, lavaveloitus 14 €/kpl.
  • Säkkihinnoittelu.

110 - 160 €/säkki

Ikikivi on palveleva kivikauppa

Ikikivi on palveleva perheyritys. Meille se tarkoittaa sitä, että asiakkaan asioita hoidetaan jämptisti, reilusti ja luotettavasti. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat tilatut tuotteet aina aikataulussaan. Lisäksi laadukas palvelu tarkoittaa meille sitä, että autamme asiakkaita kaikissa luonnonkivirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Toimitamme kiveä Nilsiästä koko Suomeen – ja vähän kauemmaskin.