Koristerouheet

Koristerouhe raaka-aineen 100% hyödyntämistä

Koristerouhe tuotteen valmistuksessa hyödynnetään aiemmissa tuotantovaiheessa syntyvää materiaalia= sivukiveä. Tuotannossamme hyödynnämme irrotetun raaka-aineen 100 %, tämä perustuu materiaalituntemukseen, pitkään kokemukseen alalla ja nykyaikaiseen teknologiaan.

Koristerouheen valmistus

Koristerouhe on murskattua ja seulottua pientä kiveä, joka valmistetaan lohkotuotteiden tuotannosta jäävästä louheesta. Louhe siirretään tuotannon yhteydessä kuljettimella kasaan myöhemmin hyödynnettäväksi materiaaliksi.

Kerralla valmistetaan isompi erä rouhetta murskaamalla louhe ja seulomalla se sitten sopiviin raekokoihin.  Tämän jälkeen rouhetta jalostetaan myllyttämällä sitä kaivinkoneeseen liitettävällä erikoislaitteella, simpukanmuotoisella seulakauhalla, jolloin kiven reunat hieman pyöristyvät.  Pesemättömässä rouheessa on hieno ainesta mukana. Tuotetta saa myös pestynä, jolloin myllytyksen jälkeen tuote vielä pestään, tällöin enin osa hienoaineksesta huuhtoutuu pois. Koristerouhe säkitetään suursäkkeihin ja siirretään varastoon odottamaan toimituksia.

Koristerouhe pakkauskoko

Koristerouhetta  löytyy kahdessa ei raekoossa 8-16 mm ja 16-32 mm. Hinta 1000 kg säkkiin pakattuna pestynä 160 € ja pesemättömänä 140 €.

Varastolaatuinen tuote, pieniä eriä koristerouhetta säkitettynä löytyy yleensä suoraan varastosta asiakkaille toimitettavaksi.

 

Koristerouhe on pientä murskattua kiveä.

Koristerouhepuro.

Koristerouhe on pientä murskattua Ikikiveä.

Istutusten juurella koristerouhetta ja liuskelouhetta.

Reunakiveys ja koristerouhe

Reunakivi rajaa nurmikkoaluetta, istutusalueen katteena koristerouhe ja somisteena maisemakivet.

Katteena koristerouhe

Isot koristekivet pihalla ja juurella koristerouhetta.

Patsaiden juurella koristerouhe.

Pihapatsaat istutusaltaan komistuksina, katteena koristerouhe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikikiven koristerouhe sopii koristeeksi ja katteeksi sokkelin reunustoille, istutusalueisiin tai altaisiin, istutusten juurelle, vesiaiheisiin, ruukkuistutuksiin katteeksi, maisemointiin sekä liuskekivien ympärille polkuihin ja käytäviin.

Koristerouhe on kaunis ja maatumaton vaihtoehto kuorikatteelle.

Pihakivituotteistamme löytyy myös pihakiviä, porraskiviä, reunakiviä, muurikiviä. Yhdistämällä eri tuotteita samassa sävyssä, rakennat tyylikkään ja harmonisen pihakokonaisuuden.

 

Valikoimistamme löytyy erilaisia kiviaineksia suursäkkeihin pakattuna.

Pesemme myös muita kiviaineksia mm. kattosingeliä.