kuvitus

Uusi matkailukohde Tahkon huipulla

Marraskuussa 2023 avautui uusi matkailukohde Tahkon huipulle. Kohde on Panorama Landscape Hotel, johon kuuluu uusi hotelli, Metsäkylpylä ja ravintola Havu Kitchen& Bar.

Päärakennuksessa on  Tahkon huipulla sijaitseva ainutlaatuinen Metsäkylpylä Lähde, jonka kaikki saunat ja altaat sijaitsevat ulkona. Maisemasviitit on erillisiä rakennuksia, jotka on rakennettu päärakennuksen alapuolelle rinteeseen. Päärakennuksessa sijaitsee myös Ravintola Havu Kitchen & Bar.

Ikikivi sai olla mukana tässä hankkeessa kivitoimittajana lattiakiville.

LIUSKEKIVET LÄHELTÄ

Kohteen suunnittelu aloitettiin jo joitakin vuosia aiemmin, jolloin Panorama Resort kohteen omistaja Harri Jokela ja kohteen suunnitellut arkkitehti Sami Rintala vierailivat Ikikiven louhokselle. Kohteen suunnittelussa koettiin alusta asti tärkeänä käyttää paikallista materiaalia-Ikikiveä. Kivilouhoksemme sijaitseekin vain 7 km päästä kohteesta.  Näin kiven ympärille syntyy tarina- kivet on louhittu yhdestä Tahkon mäen nurkasta, ne ovat aitoa lähikiveä.

Isommissa hankkeissa onkin hyvä olla liikkeellä hyvissä ajoin, jolloin pystymme tuotannossamme huomioimaan tulevan kivitarpeen ja varaamaan toimitettavan määrän varastoomme odottamaan myöhempää toimitusta.  Näillä leveysasteille meillä on oikea talvi ja tuotantokautemme liuskeen osalta on sulan maan aika- toukokuulta-lokakuulle. Liuskekivien louhinta on käsityötä ja sen saatavuus on näistä syistä johtuen rajallinen.

Tutustu tuotantoomme!

LATTIAKIVET PANORAMA RESORTISSA

Liuskekiveämme on käytetty kohteen sisälattioissa. Kivilattiaa on  hotellin sisääntulossa, takka loungessa ja kylpylän oleskelutiloissa. Kivemme vaalea sävy, vaalean vihreä, vaalean harmaa , jossa mukana häivähdys punertavaa ja rusehtavaa  on yhdistetty hienosti koko sisustuksen värimaailmaan, jolloin kokonaisuus on harmoninen.

Kohteessa erityistä huomiota on kiinnitetty kiven laatuun; asennukset on tehty huolellisesti ja ammattitaidolla. Asennuksen suorittivat tutut kokeneet asentajat, joilla on silmää kivelle.

Olimme mukana avajaisissa ja kivi puhutteli vieraita. Kivilattia on kerrassaan upea!

Ikikiven laadukkaat liuskekivet sopivat niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Tutustu lattiakiviin.

Ikikivi on palveleva kivikauppa

Ikikivi on palveleva perheyritys. Meille se tarkoittaa sitä, että asiakkaan asioita hoidetaan jämptisti, reilusti ja luotettavasti. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat tilatut tuotteet aina aikataulussaan. Lisäksi laadukas palvelu tarkoittaa meille sitä, että autamme asiakkaita kaikissa luonnonkivirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Toimitamme kiveä Nilsiästä koko Suomeen – ja vähän kauemmaskin.