kuvitus

Osta työtä Suomeen päivä

3.12.2021

Sinivalkoinen päivä

Tänään vietetään ”Osta työtä Suomeen” -päivää.

Osta työtä Suomeen -päivän tarkoituksena on herättää kuluttajat miettimään omia kulutusvalintojaan ja saada heidät pohtimaan ostoksiaan suomalaista työtä ajatellen, sillä kotimaisella kuluttamisella on suuri työllistämisvaikutus. Mikäli jokainen sumalainen ostaisi 10 eurolla kuussa lisää kotimaisia tuotteita, syntyisi Suomeen vuoden aikana 10 000 uutta työpaikaa.

Työllisyyden lisäksi kotimaisen tuotteen tai palvelun valinta on iso vastuullisuusteko. Kotimaiset valmistajat ja palveluntarjoajat luovat työpaikkoja Suomeen ja siten vahvistavat Suomen taloudellista asemaa sekä hyvinvointia.

Ikikiveltä kotimaisia kiviä tuotteita

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota Suomessa valmistettuja tuotteita ja näin kantaa oman osuutemme vastuusta työllistää ja auttaa Suomi-neitoamme voimaan yhä paremmin.

Valikoimistamme löytyy kotimaiset liuskekivet ja ekograniittituotteet. Monipuolinen valikoima rakennus-, sisustus- ja pihakivituotteita.

Kun pohdit kivihankintoja valitse suomalainen kivituote.

 

#ostatyötäsuomeen

#kymppikotimaiseen

#ots2021

 

Ikikivi on palveleva kivikauppa

Ikikivi on palveleva perheyritys. Meille se tarkoittaa sitä, että asiakkaan asioita hoidetaan jämptisti, reilusti ja luotettavasti. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat tilatut tuotteet aina aikataulussaan. Lisäksi laadukas palvelu tarkoittaa meille sitä, että autamme asiakkaita kaikissa luonnonkivirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Toimitamme kiveä Nilsiästä koko Suomeen – ja vähän kauemmaskin.