Meillä on Avainlippumerkki

Avainlippumerkki

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Ikikivi Oy:n Ikikivi ja Ekograniittituotteille  avainlippumerkin käyttöoikeuden 9.2.2021. Avainlippu merkki tuotteessa kertoo , että tuote on valmistettu ja työllistää Suomessa. Merkki on viestinyt kotimaisuudesta jo yli 50-vuotta. Lue lisää avainlipun tarinasta.

Onhan siinä Avainlippu -kampanja

Ikikivi on mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten “Onhan siinä Avainlippu” -kampanjassa. Kampanjan myötä haluamme muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä . Kiinnostuimme kampanjasta, koska kotimaisuus on ollut yksi tärkeä arvo yrityksessämme. Kotimaisten tuotteiden ostaminen on myös aina eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta. Suomalaiseen laatuun, kädenjälkeen ja osaamiseen luotetaan.

Avainlippu-kampanjalla haluamme pysäyttää Sinut ostopäätöksen äärelle. Oletko tullut ajatelleeksi, että kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen voi samalla olla myös eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta? Kotimainen valinta työllistää ja tuotteen jäljitettävyys ja läpinäkyvyys on usein paremmalla tolalla kuin  halpatyövoimamaassa valmistetuissa tuotteissa. Kun haluat tukea suomalaista työtä, muista ostotilanteessa yksi kysymys: Onhan siinä Avainlippu?

Ikikivi ja Ekograniittituotteet

  • valmistetaan  Suomessa Nilsiässä
  • olemme suomalainen yritys
  • tuotteemme valmistetaan käyttäen raaka-aineena kotimaista kiveä- Nilsiän kvartsiittiliusketta ja suomalaisia graniitteja
  • luomme työtä Suomeen tarjoten työpaikkoja
  • valmistamme vastuullisesti
  •  Ikikivi on ekologinen valinta!

 

Olemme iloisia ja ylpeitä, että tuotteemme saavat kantaa Avainlippumerkkiä!

 

sertifikaatti_lupanumero_38844

Ikikivelle on myönnetty avainlippumerkki 9.2.2021