Pyöreä Ikikivi nuotiopesä

Perustiedot

On ihanaa viettää aikaa ulkona ja odotella tulevaa kesää tai syksyä. Mikäpä on sen ihanampaa kuin istua aidon tulen äärellä nuotiolla makkaranpaistossa perheen kesken tai parantamassa maailmaa ystävien kanssa.

Nuotiopesän korkeus n.40-50 cm, ulkohalkaisija n. 70-90 cm, kivet on lohkottu viistomaisiksi sisäkulmastaan, se helpottaa kivien ladontaa pyöreään muotoon.

Nuotiopesän asennus

Voit asentaa nuotiopaikan kivet upottamalla niitä hieman maahan tai maavaraisesti hiekkapedin päälle ja liuskekivet ympärille tai latoa ensin pohjalle liuskekiveyksen ja kasata nuotiopesän sen päälle.

Nuotiopesä on louhoksella työstövaiheessa ladottu ja esikasattu lavalle. Lado kivet kerroksittain tukevasti sommitellen kiviä päällekkäin, vältä päällekkäisiä pystysaumoja.

Nuotiopesästä muodostuu kaunis kokonaisuus, ympärille istuimiksi voit laittaa esim. pöllejä, penkkejä tai puutuoleja.

Tuotetiedot

Nuotiopesä:

  • ulkohalkaisija n. 70–90 cm
  • korkeus n. 40–50 cm
  • kivien paino n. 400 kg
250 €/kpl

Hinta sisältää alv:n 24 %, vapaasti Nilsiässä.
Tiedustele toimitushintaa omaan kohteeseesi!
Tumma versio nuotiopesästä löytyy myös.

Ikikivi on palveleva kivikauppa

Ikikivi on palveleva perheyritys. Meille se tarkoittaa sitä, että asiakkaan asioita hoidetaan jämptisti, reilusti ja luotettavasti. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat tilatut tuotteet aina aikataulussaan. Lisäksi laadukas palvelu tarkoittaa meille sitä, että autamme asiakkaita kaikissa luonnonkivirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Toimitamme kiveä Nilsiästä koko Suomeen – ja vähän kauemmaskin.