Porraskivet

Perustiedot

Porraskivet ovat portaiksi sopivia luonnonlohkareita pihoihin ja puutarhoihin. Valikoituja isoja kappaleita, jotka otetaan talteen liuskekivilohkonnan yhteydessä.

Kiviportaat luo pihaan arvokkaan ja tyylikkään ilmeen. Porraskivet ovat pitkäikäisiä ja niiden kunnossapito on helppoa, vain pesu riittää huolloksi.

Porraskivet kestävät Suomen sääolosuhteita- lämmöstä, jäähän. Talvella aidon luonnonkiven jäisen pinnan voi sulattaa merisuolalla kiven siitä kärsimättä.

Käyttökohteet

Porraskivet sopivat käytettäviksi portaissa ja sisääntulon porrasaskelmissa, aittojen ja puulatojen portaina, jyrkissä rinteissä ja porrastetuissa pihoissa helpottamaan kulkua eri tasojen välillä.

Tuotetiedot

  • Vahvuus n. 100–170 mm
  • Syvyys n. 400–600 mm
  • Pituudet: 60–80 cm, 80–100 cm, 100–120 cm, 120–160 cm, 160–200 cm, yli 200 cm.
  • Kappalehintainen tuote.
  • Valikoidaan ja pakataan tilauskohtaisesti.

Pinta-alaltaan syvemmät portaat hinnoitellaan pöytäkivien mukaan. Tutustu tarkemmin pöytäkiviin tästä!

79 - 980 €/kpl

Ikikivi on palveleva kivikauppa

Ikikivi on palveleva perheyritys. Meille se tarkoittaa sitä, että asiakkaan asioita hoidetaan jämptisti, reilusti ja luotettavasti. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat tilatut tuotteet aina aikataulussaan. Lisäksi laadukas palvelu tarkoittaa meille sitä, että autamme asiakkaita kaikissa luonnonkivirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Toimitamme kiveä Nilsiästä koko Suomeen – ja vähän kauemmaskin.