kuvitus

Monipuolinen valikoima pihakiviä

Monipuolinen valikoima pihakiviä

Valikoimistamme löytyy eri vahvuisia ja värisiä pihakiviä.

Tuotteet löytyvät suoraan varastosta. Asiakkaat voivat noutaa pieniä määriä itse tai järjestämme kuljetukset perille kohteeseen niin pieniin kuin isoihinkin tarpeisiin.

Ikikiven vaaleat pihakivet

Oman louhoksemme tuote on vaalea Nilsiän kvartsiitti.

Kiven perusväri on vaalea- vaalean vihreä vaalean harmaa ja lisäksi kivissä esiintyy rusehtavia ja punertavia värisävyjä.

Käsin asennettavaa pihakiveä on saatavissa kahdessa eri vahvuudessa 30-70 mm ja 50-100 mm.

Pihakivi vahvuus 30-70 mm, kokoluokka n. 6-10 kpl/lavaneliö, pakkauskoko lava n.9,6 m2, lavapaino n. 1000 kg, hinta 59 €/m2.

Pihakivi vahvuus 50-100 mm, kokoluokka keskimäärin 6 kpl/lavaneliö, pakkauskoko 6 m2/lava, lavapaino n. 1000 kg, hinta 55 €/m2.

Valikoimistamme löytyy myös koneasennettavat pihakivet, kysy lisää jos kaipaat isompia kiviä!

Varastolaatuisena meiltä saatavilla myös tumma kotimainen pihakivi.

Tumma pihaliuske on  hyvin tasalaatuinen väriltään tumma, muttei yksi värinen kivi. Kivessä esiintyy myös ruskean, pronssin ja hieman sinertävää sävyä.

Tumma pihaliuske L, vahvuus 30-50 mm, kokoluokka n.4-9 kpl/lavaneliö, pakkauskoko 12 m2, lavapaino n.1000 kg, hinta 45 €/m2.

Tumma pihaliuske M, ympäristökivilaatu, vahvuus 30-60 mm, kokoluokka 5-10 kpl/lavaneliö, pakkauskoko 12m2/lava, lavapaino n. 900 kg, hinta 35 €/m2. Pinnanlaatu eläväisempi kuin L-koon pihaliuskeissa. Rajallinen saatavuus.

Mitä tulee ottaa huomioon asennettaessa liuskekiviä pihaan?

Pihaliuskekiven asennuksen laatuluokat dokumentti kertoo Sinulle

  • mitä tulee ottaa huomioon asennettaessa kiviä erilaisiin kohteisiin
  • mitä pohjatöitä vaaditaan
  • millaisella alustalle kivet tulee asentaa
  • esimerkki detalji piirroksen muodossa
  • mikä on käytettävän kiven minimi paksuus
  • kuinka asennat liuskekiven
  • suositeltu sauman leveys
  • jne.

Dokumentti on laadittu ohjeistukseksi pihaliuskeiden asennukseen, mukana dokumentin laatimisessa ovat olleet Kiviteollisuusliitto Ry (nykyisin Kivi ry), Viheraluerakentajat, Liuskemestarit Oy ja Ikikivi Oy.

Tästä lisätietoa pihaliuskekivien asentamiseen › Lataa dokumentti tästä

Mikäli mieltäsi askarruttaa mikä kivi sopisi kohteesi parhaiten, tervetuloa louhokselle tutustumaan eri pihakivivaihtoehtoihin.

Voit myös  laittaa viestiä tai soittaa ja kysyä lisää! Autamme mielellämme.

Ikikivi on palveleva kivikauppa

Ikikivi on palveleva perheyritys. Meille se tarkoittaa sitä, että asiakkaan asioita hoidetaan jämptisti, reilusti ja luotettavasti. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat tilatut tuotteet aina aikataulussaan. Lisäksi laadukas palvelu tarkoittaa meille sitä, että autamme asiakkaita kaikissa luonnonkivirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Toimitamme kiveä Nilsiästä koko Suomeen – ja vähän kauemmaskin.