kuvitus

Liuskekivi piharakentamisessa

Liuskekivet sopivat kaikenkokoisiin pihoihin

Ikikiven laadukkaat liuskekivet sopivat niin pieniin pihoihin kuin suuriinkin kohteisiin.

Ikikiveä hyödynnettiin myös sipoolaisen perheen pihaprojektissa . Perheen ostaman keskeneräisen talon pihat olivat täysin laittamatta ja kaipasivat kauniimpaa maisemaa.

Perhe viehättyi Ikikiven tuotteissa vankkuuteen ja kivessä esiintyvään värien kirjoon. Pihasuunnitelman lähtökohtana oli luonnonmukaisuus ja perinteisyys. Pihan haluttiin olevan kaunis sekä tasapainossa ympäristön kanssa.

Piha itsessään oli melko haasteellinen rakennuskohde, sillä piha-alueella oli n. viiden metrin korkeusero. Ikikiven avulla myös pihaa saatiin porrastettua; näin piha saatiin toimivaksi.

Ikikiven jykevät kivituotteet näkyvät pihassa niin tukimuureissa, porraskivissä kuin pihalaatoituksissakin. Käytetyt kivet ovat riittävän paksuja, jotta autolla pääsee ajamaan etuovelle saakka.

Koska perhe on innokas puutarhaharrastaja, pihalle sijoitettiin myös hyötykasvitarha, jonka sadosta perhe pääsee nauttimaan. Ikikivi pääsi näkyvään rooliin myös istutuksissa, sillä kivestä on tehty istutusaltaita kukille ja istutuksia on myös ympäröity koristerouheella.

Myös talon sokkeli verhoiltiin liuskekivellä; näin saatiin luotua yhtenäinen ilme sekä pihaan että rakennukseen.

KIVET TÄRKEÄSSÄ ROOLISSA PIHALLA

Sipoolaisen perheen pihalla kivet ovat tärkeässä ja näkyvässä roolissa. Ikikiven lisäksi myös tontilla olevia luonnonkiviä on hyödynnetty pihasuunnittelussa.

Sipoolaisperheen mielestä kivi sopii moneen tarkoitukseen – ja monessa sitä on heidän pihassaan käytettykin.

Kiveen tulee himo, sipoolaisperhe naurahtaa.

Kivi tuo pihaan sekä näyttävyyttä että käyttömukavuutta, he jatkavat.

Kyseisessä pihassa erityistä huomiota on kiinnitetty kiven laatuun; perustukset ja asennukset on tehty huolellisesti ja ammattitaidolla. Kiven käyttö pihalla nostaa myös kiinteistön arvoa.

Ikikivi on palveleva kivikauppa

Ikikivi on palveleva perheyritys. Meille se tarkoittaa sitä, että asiakkaan asioita hoidetaan jämptisti, reilusti ja luotettavasti. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat tilatut tuotteet aina aikataulussaan. Lisäksi laadukas palvelu tarkoittaa meille sitä, että autamme asiakkaita kaikissa luonnonkivirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Toimitamme kiveä Nilsiästä koko Suomeen – ja vähän kauemmaskin.