kuvitus

Asuntomessut 2016 Villa Tango

Villa Tango oli messukohde asuntomessuilla Seinäjoella vuonna 2016. Kohde äänestettiin messukävijöiden yleisöäänestyksessä messujen voittajaksi.

Kohteessa oli esillä Ikikiveä takkaseinässä ja takassa. Siellä käytettiin Ikikiven verhoilukiviä eri korkuisina tuotteina.

Ikikivet ja Villa Tango

Takan taustaseinään sahattiin tilaustyönä verhoilukiveä korkeampana versiona , korkeus 100-120 mm. Takka puolestaan pinnoitettiin varastolaatuisella verhoilukivellämme, jonka korkeus on 50-100 mm. Kivet asennettiin tiivisti kiinni toisiinsa ilman saumaa ns. nollasaumalla. Verhoilukivet ovat taustapinnaltaan sahattuja tuotteita. Kokonaisuus näyttää hyvältä!

Luonnonkivi on aito materiaali

Kivissä esiintyvän värivaihtelun ja kokovaihtelun ansiosta lopputulos on eläväinen.

Aidon luonnonkivet värit ovat myös harmoniset ja ajattomat. Kivi kestää kulutusta , katseita ja aikaa!

Asuntomessukohteisiin palataan joskus vuosienkin päästä

Asuntomessukohteiden kivitoteutuksiin törmäämme usein uudestaan, jopa vuosienkin päästä. Messuilta haetaan ideoita rakentamiseen ja talletetaan niitä omiin ideakansioihin , sitten kun rakentaminen on itselle ajankohtaista kaivellaan omia muistiinpanoja esille.

Ikikivi on turvallinen valinta , sillä olemme luotettava ja pitkäaikainen toimija. Ikikivi Oy on perheyritys, joka on toiminut kiven parissa 80-luvun alusta saakka.

Ikikivi on palveleva kivikauppa

Ikikivi on palveleva perheyritys. Meille se tarkoittaa sitä, että asiakkaan asioita hoidetaan jämptisti, reilusti ja luotettavasti. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat tilatut tuotteet aina aikataulussaan. Lisäksi laadukas palvelu tarkoittaa meille sitä, että autamme asiakkaita kaikissa luonnonkivirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Toimitamme kiveä Nilsiästä koko Suomeen – ja vähän kauemmaskin.