MESSUT 2023

Kevät on messujen aikaa!

Ikikivi messuilla 2023 ,olemme mukana seuraavilla messuilla esittelemässä  IKIKIVI tuotteitamme–  julkisivu-, sisustus- ja pihakiviä sekä EKOGRANIITTEJA.

Viherpäivät & Tekniikka 8.-9.2.2023 Jyväskylän Paviljongissa

Viheralan suurin seminaari- ja messutapahtuma ammattilaisille. Teema: Viisas, älykäs, vihreä – muuttuuko tieto teoiksi? Tapahtuma kokoaa yhteen noin 1500 viheralan ammattilaista ja se on viheralan tärkein koulutus-, näyttely- ja verkostoitumistapahtuma.

Olemme mukana Kivi Ry:n yhteisosastolla yhdessä muiden kotimaisten kiviyrittäjien kanssa, osaston numero OS B 201.

Tervetuloa tapaamaan meitä.

Linkki messusivuille.

Rakenna ja asu Kuopio 2023

Rakenna ja Asu -messut on kaikenikäisille suunnattu Itä-Suomen vanhin ja suurin rakennus- ja sisustusalan ammatti- ja yleisötapahtuma, johon saavutaan laajalta alueelta Kuopiosta ja ympäristöstä! Tapahtumassa on mukana runsaasti mielenkiintoisia yrityksiä eri aloilta.

Ikikiven löydät osastolta D-17. Kuopion  messuilla osastollamme messukilpailu, jossa arvomme kaksi 200 € lahjakorttia Ikikivelle.

Messut on avoinna yleisölle la  10-17 ja su klo 10 – 16.

Linkki messusivuille.

Kivipäivä 14.3.2023  Helsingissä Allas Sea Poolilla

KIVIpäivä on arkkitehdeille ja suunnittelijoille suunnattu tapahtuma. Luvassa on asiantuntijoiden kivenkovia puheenvuoroja ja keskusteluja kollegoiden kanssa. Kuulet muun muassa luonnonkiven hiilijalanjäljestä ja pääset tutustumaan mielenkiintoisiin tapausesimerkkeihin.

Tapahtuma on kutsuvieraille. Kysy niin kerromme lisää.

 

Seuraa messuvalmisteluja  ja – kuulumisiamme somessa- Facessa ja Instassa