Kiviteksti penkassa

Haemme kivituotetyöntekijää

Ikikivi on perheyritys, jolla on 40 vuoden kokemus kiven parissa.  Louhimme Nilsiässä sijaitsevalta louhokselta Nilsiän vaaleaa kvartsiittikiveä. Jalostamme myös graniittia erilaisiksi lohkopintaisiksi tuotteiksi.  Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Ikikivi Oy:n Ikikivi ja Ekograniittituotteille avainlippumerkin.

Haemme nyt kivityöntekijää yritykseemme.

Lisää Ikikivestä.

Haemme kivituotetyöntekijää yrityksemme palvelukseen Nilsiään

Haemme tekevään joukkoomme omatoimista, ahkeraa ja joustavaa luonnonkivituotteiden valmistajaa. Valmistamme tuotteitamme käsin sekä koneellisesti.

Työhön opastetaan ja perehdytetään täysin, sillä työhön ei ole valmistavaa koulutusta, joten monen eri alan koulutustausta sopii työhömme. Eli voimme räätälöidä työtehtävää sinun osaamisesi mukaan.

Aiempi kokemus erilaisten koneiden käytöstä (esim. maanrakennuskoneen käytöstä) sekä kivialan tuntemus katsotaan eduksi, muttei siis ole välttämättömyys.
Edellytämme kuitenkin, että sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti ja olet valmis tekemään myös vuorotyötä.

Mikäli tunnet omaksesi työmme tai olet hakemamme osaaja, niin otathan yhteyttä Tom Huhtaan kysyäksesi lisää puh. 050 40 40 404 tai laita suoraan hakemuksesi tulemaan osoitteeseen tom.huhta@ikikivi.fi.